Zaloguj się aby korzystać ze wszystkich opcji, lub załóż konto

Kaspersky Anti-Virus 3 stanowiska, 24 miesiące Prywatne

1 week ago Elektronika Warszawa 7 views

159 zł

• img
Miejscowość: Warszawa
Cena: 159 zł

BEZPIECZEŃSTWO - ochrona przed wirusami, robakami, trojanami i innym szkodliwym oprogramowaniem. Cyberprzestępcy każdego dnia tworzą setki tysięcy nowych szkodliwych programów. Z tego powodu nasze wspomagane przez chmurę rozwiązanie jest nieustannie doskonalone, dzięki czemu ochrona przed wszelkimi szkodliwymi programami jest jeszcze skuteczniejsza. WYDAJNOŚĆ - bezpieczeństwo na najwyższym poziomie* bez wpływu na wydajność komputera. Nasze technologie zabezpieczeń łączą w sobie maksymalną ochronę i wydajność - działają w tle bez spowalniania Twojej pracy. Dodatkowo, specjalny Tryb gracza zapewnia rozrywkę bez irytujących przerw. ŁATWE UŻYTKOWANIE - bezproblemowe zarządzanie bezpieczeństwem i dostęp do pomocy. Bezpłatne konto My Kaspersky umożliwia zarządzanie zabezpieczeniami z dowolnego miejsca z dostępem do internetu. Możesz sprawdzać stan licencji i zabezpieczeń komputera, dostosowywać najważniejsze funkcje zabezpieczeń, otrzymywać oferty specjalne, a także pobierać bezpłatne produkty Kaspersky Lab. Konto My Kaspersky daje również dostęp do pomocy technicznej..., Cena: 159,- zł

Kategoria: Programy Antywirusowe